Werkwijze Financieel Adviesburo Burgers

Hetzelfde, maar toch een wereld van verschil

Qua aanbod, kennis en kunde zijn wij te vergelijken met een middelgroot accountantskantoor. Naast onze eigen vakkennis, maken wij gebruik van een groot netwerk van specialisten die we naar wens en behoefte inzetten. Onze werkwijze daarentegen wijkt sterk af van die van een accountantskantoor met personeel. Bij ons heb je altijd direct contact met jouw contactpersoon en dat is de accountant zelf. Hierdoor ontstaat er geen ruis op de lijn en is de communicatie altijd helder en direct en wordt direct kwaliteit geleverd. De lage overheadkosten zorgen ervoor dat wij werken met een vast maandtarief voor de werkzaamheden die wij voor jou verrichten. Je betaalt nooit te veel en je weet altijd waar je aan toe bent. Transparant en eerlijk! Precies zoals wij graag werken.

Financieel Adviesburo Burgers

Geen uurtje-factuurtje

Vooraf bespreken we wat jouw wensen zijn en welke taken je aan ons uit handen wilt geven. Wij maken hiervoor een vast maandtarief. En als je tussendoor een vraag hebt, gaat bij ons de teller dus niet lopen. Je ontvangt daar geen extra factuur voor. We zijn juist blij als we jou op weg kunnen helpen met jouw vraagstuk. Worden de vragen te complex of wil je onze dienstverlening uitbreiden? Dan gaan we opnieuw aan tafel om het maandtarief te bespreken. 

Persoonlijk contact

Alles valt of staat bij ons met persoonlijke aandacht en contact. Onze samenwerking begint dus altijd met een uitgebreide vrijblijvened kennismaking. Wil je meer informatie over onze werkwijze of wil je kennismaken? Klik dan op onderstaande button.

contact opnemen