Accountancy

Een accountant? Die heb ik toch alleen nodig voor het controleren van mijn jaarrekening? Dat is een misvatting die veel ondernemers hebben. Omdat wij met jou een persoonlijke band opbouwen, kennen wij jou en jouw bedrijf als geen ander. We verzorgen je boekhouding, belastingaangifte en ja, we stellen ook de jaarrekening samen. Maar bovenal zijn wij je sparringpartner, denken met je mee en geven advies op meerdere vlakken. We zetten samen met jou een stip op de horizon en zetten alles op alles om de doelstellingen te bereiken. 

Financieel Adviesburo Burgers

Waarom kies je voor een zelfstandig werkend accountant?

Het blijft soms lastig om te kiezen: accountantskantoor, boekhouder of zelfstandig werkend accountant? Of misschien zelfs een combinatie?

Wij krijgen steeds vaker te horen dat we het onderscheid maken op het gebied van onze werkwijze, oprechte interesse in jou als ondernemer en korte lijntjes. Voor deze drie pijlers zetten wij ons dagelijks met veel enthousiasme in. En daar zijn we trots op. 

Ons dienstenpakket doet daarnaast niet onder voor dat van een middelgroot accountantskantoor. 

Een kleine greep uit onze werkzaamheden:

Kies je voor ons? Dan zijn dit je voordelen!

Ons team  bestaat uit drie personen. Hans en Niels zijn beiden ervaren AA-accountants. De ondersteuning is in handen van Monique. We zijn een klein en hecht team waardoor wij onze klanten persoonlijk kennen. Bij ons geen debiteurennummers, maar namen en relevante achtergrondinformatie.  Onze lage overheadkosten en korte lijntjes resulteren ook nog eens in eerlijke en aantrekkelijke tarieven. 

Wij zetten alle voordelen voor je op een rijtje:

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 
We drinken graag een kop koffie met je om dit samen te ontdekken.

contact opnemen