Belastingen

Ken jij hem? ‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.’ Een kreet die de Belastingdienst al jaren gebruikt. Toch ervaren veel ondernemers dit anders. Het belastingstelsel is namelijk niet altijd eenvoudig en de regels veranderen voortdurend. Wat mag nu eigenlijk wel en wat niet? Je wilt zo min mogelijk belasting betalen, dat begrijpen we. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Allemaal zaken waar wij je als accountant mee helpen. Wij zijn op de hoogte van de laatste regels maar realiseren ons dat het geven van goed belastingadvies maatwerk is. Wat voor de ene ondernemer geldt, hoeft niet van toepassing te zijn op jouw bedrijf of situatie.

Financieel Adviesburo Burgers

Zie jij door de ‘belastingbomen’ het ‘Fiscusbos’ niet meer?

Relax. Wij weten namelijk prima onze weg te vinden in het ‘oerwoud’ dat Fiscus heet. We zijn op de hoogte van de laatste wijzigingen in wet- en regelgeving, de mogelijkheden en soms onmogelijkheden die daarbij horen. We vinden daarin altijd de weg die voor jou als ondernemer zo gunstig mogelijk is.

Je bent bij ons aan het juiste adres voor:
 

Wil je meer weten over de rol die wij als accountant kunnen spelen bij jouw belasting-vraagstukken? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

contact opnemen